Bouwbedrijf Bouw

Wij maken uw droom werkelijkheid!

Vakkundig bouwbedrijf voor in Amersfoort

Van plan een dakkapel te laten plaatsen? Wilt u een nieuwe garage of kiest u voor een veranda in uw tuin? Voor elke klus en bouwproject – van groot tot klein – kunt u terecht bij Bouw, het bouwbedrijf voor in Amersfoort. Wij begeleiden uw project van tekenkamer tot oplevering. Wij vinden het belangrijk dat de communicatie soepel verloopt. Daarom heeft u altijd één aanspreekpunt tijdens het project. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

“In 2022 heeft Mathieu van Bouwbedrijf Bouw een uitbouw gedaan op de bovenverdiepingen van ons huis. Binnen 4 weken was het project volledig afgerond en zijn we nog iedere dag blij dat we met Mathieu in zee zijn gegaan. Hij is kundig, professioneel, werkt snel en komt zijn afspraken na. Nogmaals dank!” – Suus Scheerhoorn

De oplossing voor elk bouwproject in Amersfoort

Wanneer u de hulp nodig heeft van een bouwbedrijf in Amersfoort, dan staan wij voor u klaar. Voor nieuwbouw, verbouw, houtbouw en renovatie kunt u bij ons terecht. Door onze kennis en ervaring kunnen wij verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Een aantal mogelijkheden:

  • Het plaatsen van houten veranda’s; timmerwerk is onze passie.
  • Het bouwen van een dakkapel of aanbouw voor een woning.
  • Hulp bij een nieuwbouwproject: van begin tot oplevering.
  • Het renoveren van een woning of bedrijfspand.
  • Het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer.

Altijd de hoogste kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We maken gebruik van de beste materialen, en er wordt zorgvuldig en professioneel gewerkt. Veel projecten kunnen wij zelf oppakken, maar soms schakelen we ook professionals in ons netwerk in. Ook zij verstaan hun vak. Door onze gedrevenheid en passie stellen wij u nooit teleur.

Schakel ons bouwbedrijf voor in Amersfoort in

Wilt u binnen of buiten iets laten renoveren? Staat de aanbouw of verbouw op de planning? Wij staan voor u klaar. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Maak een afspraak via 06 – 837 126 38 of maak gebruik van ons contactformulier. Wij zijn het bouwbedrijf voor in Amersfoort.