Houtbouw

Heeft u altijd al een mooie, houten veranda in uw tuin willen hebben en wilt u dat nu werkelijkheid laten worden? Wilt u graag een nieuwe, houten schuur die past bij de uitstraling van uw woning? Wilt u een houten carport naast uw woning? Kom naar Bouwbedrijf Bouw. Timmerwerk is onze passie en dat laten wij u graag zien. Wilt u graag de mogelijkheden voor uw project bespreken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Altijd de hoogste kwaliteit bij ons bouwbedrijf

Of het nu gaat om een kleine of groot project; kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel:

  • Er wordt gewerkt met de beste kwaliteit materialen.
  • Ons netwerk bestaat uit vakkundig personeel, waardoor wij elke verbouwing kunnen realiseren.
  • Wij werken zorgvuldig en zeer professioneel.
  • Onze kennis is up-to-date en staan voor vakmanschap.
  • Door onze gedrevenheid en passie stellen wij u nooit teleur.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw bouwplannen te realiseren, en staan garant voor de beoogde kwaliteit. U tevreden, wij tevreden!

Ook voor nieuwbouw, verbouw en renovatie

Naast houtbouw bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld het bouwen van een nieuwe woning, een uitbouw van uw huis of de renovatie van een oud kantoorpand. Met ons netwerk van vakmensen kunnen wij elk project van A tot Z oppakken. De eindverantwoordelijkheid ligt altijd bij ons. Dat is fijn, want zo heeft u ook één aanspreekpunt. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Bouwbedrijf Bouw

Heeft u een mooi houtbouwproject waarvoor u ons nodig heeft? Neem contact met ons op via 06 – 837 126 38 of maak gebruik van ons contactformulier. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan maken wij een voorstel en na akkoord kunnen we aan de slag. In overleg zorgen wij voor de materialen en benodigdheden om het project tot een succes te maken.