Nieuwbouw

Heeft u een kavel gekocht voor een nieuwe woning en bent u op zoek naar een geschikt bouwbedrijf voor de bouw ervan? Wilt u graag een nieuwe garage naast uw huis laten bouwen? Bij Bouwbedrijf Bouw bent u aan het juiste adres. Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf voor alles in en rondom het huis. U kunt uw nieuwbouwproject veilig en vertrouwd in onze handen leggen; samen met een aantal professionals in ons netwerk kunnen wij alles aan. De eindverantwoordelijkheid ligt bij ons en wij zijn voor u het aanspreekpunt.

Onze werkwijze

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt komen we bij u langs om het project te bespreken. Samen hakken we knopen door. We luisteren naar uw ideeën en uw smaak, en laten u weten wat er allemaal mogelijk is. Nadat we een helder plan hebben opgesteld, gaan we voor u aan de slag. We werken snel, efficiënt en leveren altijd kwaliteit.

Waarom kiest u voor ons?

  • Wij zijn een jong en dynamisch bouwbedrijf, waardoor we goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.
  • Door onze gedrevenheid en passie stellen wij nooit teleur.
  • Wij begeleiden u bij uw nieuwbouwproject van tekenkamer tot oplevering.
  • Een intake is bij ons geheel vrijblijvend.

Neem contact op met Bouwbedrijf Bouw

Heeft u een nieuwbouwproject waarvoor u ons nodig heeft? Neem contact met ons op via 06 – 837 126 38 of maak gebruik van ons contactformulier. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan maken wij een voorstel en na akkoord kunnen we aan de slag. In overleg zorgen wij voor de materialen en benodigdheden om het project tot een succes te maken.

Naast nieuwbouw kunt u bij ons ook terecht voor verbouw, renovatie en houtbouw.